Hirdetés

automata.lap.hu / Kávégépek, kávéautomaták

Kávégépek, kávéautomaták

Automata kávéfőzők a Delonghitól, az Adiv Store webáruházban. Minőségi olasz kávéfőzők széles választékban, akciós áron. Szinte minden termék rendelkezik beépített capuccino rendszerrel, így bármikor készíthet magának egy csésze finom tejhabos kávét. Emellett a kávégépek számos különleges funkcióval is rendelkeznek, részletes információkért látogasson el a weboldalra.

Az Amora igazi olasz espresso-t kínál a kávé szerelmeseinek. A cég küldetése, hogy az irodák dolgozói minőségi kávét fogyasszanak munkavégzésük során. Ehhez kávégépeket helyez ki ingyenesen már napi 2 kávé elfogyasztása esetén (akár magánszemélyként is). Így a kávégép bérlése, szervizelése ingyenes, az ügyfelek élvezhetik a kényelmes kávéfőzés előnyeit.

A BS Caffee Kft. Bianchi gépek forgalmazásával és üzemeltetésével foglalkozik.

Wittenborg 800 kávéautomaták eladása, bérlése, üzemeltetése

Kávégépek és Italautomaták Üzemeltetése, forgalmazása!

Kávégép bérbeadás, értékesítés

Használt felújított kávégépek garanciával.

Kávé- és üdítő-automaták üzemeltetőjeként cégünk a Dunántúl meghatározó szolgáltatójává vált. Szolgáltatásunk egyedi, és teljes körű.A legtöbb kávéautomata típus a keverőpálcát is automatikusan adagolja a pohárba! A kávéautomata szükség esetén más perifériákkal is felszerelhető (pl. kártyaolvasó).Az „üzemeltetés” számunkra elsősorban a vendégek lehető legszínvonalasabb és legrugalmasabb kiszolgálá

Italautomata kihelyezés üzemeltetés

Az általunk kínált kávégép bérlése, vagy kávéautomata bérlés egy komplex szolgáltatás, mely tartalmazza a megfelelő méretű kávégép ingyenes kihelyezését, a kávéautomata karbantartását és szervizelését, valamint a kávé utánpótlásának biztosítását. Árainkat italra lebontva határoztuk meg, így a hónap végén az előre közölt italáron, valamint a valós fogyások alapján számolunk el partnereinkkel.

Kávégépdiszkont.hu, a hivatásos kávégépszakértő! termékeinket folyamatosan raktáron tartjuk, hogy ügyfeleink mindig, a lehető leggyorsabban juthassanak hozzá a legkiválóbb olasz, német, svájci stb. kávégépekhez, kiegészítőikhez, kávékhoz. Automata és kapszulás kávéfőzőgépek széles választékával várunk mindenkit kiállítótermünkben: 1112, Budapest, Budaörsi út 153.

Kávéautomata bérlés, üzemeltetés. Minőségi alapanyagokkal ellátott automaták, melyek frissen darálják a kávét. Ingyenes kiszállítás szervizelés és üzembe helyezés. Non stop üzemelnek így a dolgozók vendégek a kávézási szükségleteiket gyorsan és egyszerűen kielégíthetik, mindezt kedvező áron. 06706075770

Kávé és italautomaták kihelyezése és bérbeadása Fejér megyében

Saeco, Gaggia, Spidem kávéfőzőgépek szervizelése kiszállással, GARANCIÁVAL!

Cappucino egy gombnyomásra

Szériagyártott és egyéni igény szerint készített kávéfőzők és kávégépek

Lavazza kapszulás kávégépek, kávékapszulák, szemes és őröltkávé

Kávéautomaták forgalmazása, bérbeadása, szervizelése

Sun Cafe Kft. - Kávéautomaták és Presszógépek

Teljes körű automata és alapanyag értékesítés: A tetszés szerint kiválasztott italautomata, vagy kávéautomata megvásárolható. Hozott automata teljes felújítása. Igény szerint alapanyagot is biztosítunk. Kiszállítás és beüzemelés megbeszélés szerint. Cégünk szóda és ballonos víz automata bérbeadására is lehetőséget nyújt. A kiválasztott automatát munkatársaink leszállítják a kívánt címre.

Márkafüggetlen kávégép szerviz Budapesten és Pest megyében. Akár kiszállási és ajánlat adási díj nélkül. Gyorsan, megbízhatóan, garanciával. Darálós automata kávéfőzők, illetve vendéglátóipari karos kávégépek javítása, szervizelése, felújítása. Használt, felújított kávégépek értékesítése garanciával. Nyitvatartási idő nincs, mindig vállalunk munkát, még hétvégén is.

Meghatározás:

Magyarország automatákat forgalmazó és telepítő cégeit tartalmazza a lap, felbontva étel, ital, játék automatákra.

Magyarország automatákat forgalmazó és telepítő cégeit tartalmazza a lap, felbontva étel, ital, játék automatákra.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kávégépek, kávéautomaták
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés