Hirdetés

automata.lap.hu / Ételautomaták, Snackautomaták

Ételautomaták, Snackautomaták

Popcorn készítő gépek, automaták

Cappucino egy gombnyomásra

Field Food Kft. Melegétel-Automata üzemeltetéssel foglalkozik. Célunk, hogy minőségi és friss ételt juttassunk el különböző létesítményekbe. Az meleg ételek a mi rendszerünkkel a nap 24 órájában hozzáférhető és fogyasztható. Munkaadónak lehetősége nyílik, hogy a munkaválólakat támogassák rajtunk keresztül.

GRANITA jégkása készítő gép. IGLOO jégkása készítő. Hideg ital automata –IGLOO termékvonal. Hideg ital automata – CD 14 termékvonal. Forrócsoki készítő gép. Kávé POD gép. Óvszerautomaták. Forgalmazás, szervízelés.

Snack és szendvicsautomata forgalmazók és termékeik áttekinthetően

Szendvics-, kávé-, csoki automata üzemeltetéssel foglalkozunk, a nyugat magyarországi régióban. Automatáinkat ajánljuk 30 fő feletti munkahelyeknek, és közintézmények részére. Hidegkonyhás büfé szolgáltatást tudunk nyújtani, ami elérhető a nap 24 órájában. A szendvicsek saját készítésűek, így az áraink is megfizethetők.

Meghatározás:

Magyarország automatákat forgalmazó és telepítő cégeit tartalmazza a lap, felbontva étel, ital, játék automatákra.

Magyarország automatákat forgalmazó és telepítő cégeit tartalmazza a lap, felbontva étel, ital, játék automatákra.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ételautomaták, Snackautomaták
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés